• ناسونو دنگاکو و ناسونو نیمونو

    ناسونو دنگاکو و ناسونو نیمونو

    ناسو نو دنگاکو و ناسونو نیمونو اگر مقالات و مطالب مارا تا کنون دنبال کرده باشید قطعاً تاکنون به نکات جالب و مهمی آگاهی پیدا کرده‌اید. نخست این که سعی ما و همکاران این مجله برآن است تا شمارابا غذاها و نوشیدنی‌ها دسرها و کلاً خوراکیهای کشورهای مختلف آشنا نمایند. البته نه هرخوراکی. مقصود خوراکیهای سالم و بکر هستند تا شمل عزیزان با آگاهی از این مطالب به علم غذا و نکات سلامتی بخش و تغذیه‌ای آن بیشتر آشنا شده …

    ادامه مطلب »
  • کتاب اثر غذاهای عملگرابربیماریها

    کروستینی ایتالیایی

  • تورتیری وگان

    تورتیری وگان

  • کیم چی

  • اگر عاشق کباب هستید!

  • میناکاری از «میم» تا «ی»

    رقص نگارین آتش و خاک بر تارک مس میناکاری، هنریست که آن را جادوی نگارین آتش و خاک می‌دانند، هنری چندهزارساله که در اصفهان عهد صفوی به اوج زیبایی و شکوه خود رسیده و نام این شهر تاریخی را با زیبایی این هنر ماندگار، پیوندی عمیق و ناگسستنی داده است. برای شناخت بهتر میناکاری به سراغ «استاد احمدرضا پیکام» می‌رویم، مردی ۵۶ ساله که زندگی او از کودکی تا به امروز با این هنر در‌آمیخته است. آقای پیکام لطفاً از …

    ادامه مطلب »
  • قطاب یزدی

  • کام مراکز توریستی اصفهان با طعم گز اصیل اصفهان شیرین می شود