غذای های محلی و ملل

سوولاکی، غذای محلی یونان

به طور کلی شما می توانید از غذاهای سالادی تا ظروف گرم، از شیرینی ها تا سوپ ها را در این کشور امتحان کنید. اما اگر شما یک غذای سنتی، ارزان و سریع می خواهید مطمئنا سوولاکی است. یک ظرف سفارشی سولاکی یونان یک غذای سریع است که شما معمولا می توانید در خیابان ها، کافه ها، مغازه ها و کافی شاپ ها پیدا کنید. شما سوولاکی را در سراسر کشور خواهید دید.

یک واژه نامه کوچک از منوی غذایی برای یک تازه وارد به یونان:

سالاد گریک: 

این سالاد فقط “سالاد” در یونان نامیده می شود. هنگام سفارش در رستوران، حواستان باشد. ویژگی خاص آن علاوه بر داشتن انواع سبزیجات فصل، قطعات پنیر فتا در آن است.

سوولاکی:

یا در زبان یونانی “سیخ های کوچولو” اساسی ترین غذای آنهاست. قطعات کوچکی از گوشت گرفته شده که در تنور کوره مانندی بریان شده است و آن را درون یک نان پیتا سرو می کنند.

موساکا:

یک ظرف شامل بادمجان یا سیب زمینی است. با پنیر و گوشت چرخ کرده و سس بشامل.

فتا مه ملی:

فتا در فر کیک‌ پزی درست شده و سپس با عسل سرو می‌شود. این خوردنی را می‌توان به عنوان دسر یا یک غذای کامل صرف کرد. تعادل ظریفی میان فتای شور و عسل شیرین وجود دارد.

مجله اینترنتی گردشگری سپاهان (کوله)

آناهیتا جعفری

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا