غذاهای محلی ایران

باستخ

دسر سنتی باستخ

ارومیه و آذربایجان غربی هم مانند دیگر استانها غذا و شیرینی مخصوص به خود دارد و چه خوب است در سفر به هر استانی با غذاها و شیرینی های سنتی آن استان آشنا شده و با یادگیری طرز تهیه آن یاد و خاطره آن سفر را نزد خود زنده کنیم.

یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه مخصوص ارومیه باستخ (لوزانک ) می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم :

نشاسته ۱ پیمانه
اب ۵ پیمانه
دوشاب یا شیره انگور ۱ پیمانه
گردو برای تزیین

طرز تهیه :

همانطور که می دانید قوت نشاسته با نشاسته فرق میکنه . اگه بار اولتونه درست میکنید سعی کنید تا پیمانه تونو کوچک انتخاب کنید تا قلق کار دستتون بیاد .

ابتدا نشاسته رو توی اب سرد حل میکنیم و بعد از اون از صافی ردش میکنیم .

بعد دوشاب رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم .
بعد میزاریم روی حرارت متوسط تا غلیظ بشه وقتی دیدین تکه های کوچک قهوه ای رنگ توش ظاهر شد زیرشو کم کنین تا روی حرارت کم کانلا نشاسته پخته باشه و اثری از بوی خامیش نمونه .

وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارین و تو ظرف سرو بریزید .

دسر ساده اما خوشمزه ای هست حتما امتحان کنید .

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا