غذاهای محلی ایران

پاچه پلو شیرازی

پاچه پلو یکی دیگر از پلوهای شیرازی

یکی دیگر از پلوهای شیرازی پاچه پلو است که معمولا در زمستان ها و صبح ها خورده می شود. برای پخت این غذا باید برنج، لپه، کشمش، گوشت چر (دم سینه) و زعفران را با هم مخلوط کرده و اجازه دهیم که تمام مواد با هم بپزند. همچنین باید کمی سرکه شیره هم به مخلوط قبل اضافه کنید. هر گاه سرکه شیره در حال تمام شدن بود باز به آن اضافه کنید. این کار را باید ادامه دهید تا مواد کاملا با هم پخته شوند. این خوراک را معمولا با نان سرو می کنند.

مواد لازم:

برنج: یک کیلو
گوشت چر (دم سینه): ۲/۵ کیلو
لپه: یک چهارم کیلو
کشمش: یک چهارم کیلو
سرکه شیره: به اندازه کافی
زعفران: به اندازه دلخواه

طرز تهیه پاچه پلوی شیرازی :

برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند.گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران را به آن اضافه می کنند.ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند.هر گاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه می دهند.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا