غذاهای محلی ایران

ماقوت

ماقوت از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم ایرانی

ماقوت از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که می توانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید, در ادامه این مطلب طرز تهیه ماقوت را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.در روش تهیه ماقوت از مخلوط آب و نشاسته و شکر یا نبات استفاده می شود روش تهیه این دسر خوشمزه بسیار آسان و راحت است.

مواد لازم:

نشاسته گل : ۱ پیمانه
نبات : نیم کیلو
کره : ۲۰ گرم
گلاب : ۱/۲ پیمانه
هل سبز پودر شده : ۱ قاشق چای خوری
زعفران : ۳ قاشق سوپخوری
خلال بادام : ۸۰ گرم
خلال پسته : به میزان لازم

ماقوت

طرز تهیه :

ابتدا در درون ظرفی مناسب نشاسته را با ۸ پیمانه آب سرد مخلوط کنید و سپس مخلوط نشاسته و آب سرد را هم بزنید تا نشاسته به خوبی در آب حل شود سپس نشاسته حل شده را از درون صافی عبور دهید و نشاسته صاف شده را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و به صورت مرتب نشاسته را هم بزنید تا به دمای جوش برسد و به غلظت مناسب برسد.
نشاسته حل شده
در مرحله بعدی طرز تهیه ماقوت نبات را به همراه یک پیمانه آب در درون قابلمه ای کوچک بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارن متوسط گاز قرار دهید تا نبات در درون آب حل شود سپس نبات حل شده را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و گلاب را نیز به همراه زعفران و پودر هل سبز به مواد ماقوت اضافه نمایید.
اضافه کردن کره به ماقوت
سپس خلال بادام خیس خورده و آبکش شده را به قابلمه ماقوت اضافه کنید و ماقوت را هم بزنید تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
بعد از اینکه ماقوت آماده شد می توانید آن را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس روی آن را با کمک خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین ماقوت از روش های تزیین فرنی استفاده کنید. امیدواریم از طرز تهیه ماقوت در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا