غذای های محلی و ملل

رونمایی از اطلس غذای ایرانی در اصفهان

رونمایی از اطلس غذای ایرانی در اصفهان

اطلس جامع و سند راهبردی غذای ایرانی در جریان برگزاری جشنواره منطقه ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، آذرماه در اصفهان رونمایی شد.

هدف از رونمایی اطلس جامع غذای ایرانی، بررسی سازوکارها و ابزارهای مناسب برای برندسازی محصولات تولیدی غذایی و معرفی الگوهای برتر در این زمینه بیان شده است. جشنواره منطق های سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور نمایندگان پنج استان کشور با هدف فرهنگ سازی، توجه بیشتر به غذا به عنوان مقوله ای مهم در صنعت گردشگری و نمایش و عرضه غذاهای بومی و سنتی توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حمایت سرمای هگذاران بخش خصوصی در مجموعه تاریخی کاخ چهلستون اصفهان برگزار شد. کیی از دست اندرکاران برگزاری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری درباره تهیه این اطلس گفت: کشف طعم های جدید و احیای سن تهای آشپزی ملی و بومی ازجمله دیگر اهداف رونمایی از این اطلس است.

اطلس
اطلس

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا